11 Oameni au fost găsiți morți într-un bar după ce a izbucnit un conflict între două grupări infracționale

Tragedie într-un bar din Mexic, acolo unde 11 oameni au fost uciși. Totul se întâmplă în condițiile în care rata criminalității din țară a ajuns la un nivel record, în pofida promisiunilor liderilor politici de a pune capăt violențelor.

Rata criminalității în Mexic a crescut, în pofida promisiunilor președintelui. Duminică seară, un masacru a avut loc într-un bar.
Incidentul șocant a avut loc în orașul Jaral del Progreso, din statul Guanajuato, a anunțat procurorul general al statului.

Potrivit Reuters, autoritățile au găsit, duminică dimineața, trupurile neînsuflețite a șapte bărbați și patru femei. O altă femeie a fost rănită, însă a supraviețuit rănilor provocate de ploaia de gloanțe.

Rata criminalității a ajuns la un nivel record la nivel național. În Guanajuato, statul unde a avut loc tragedie, au izbucnit violențe intense între banda locală Santa Rosa de Lima și Jalisco New Generation, cartelul mai puternic.

Astfel, Guanajuato, un centro major de producție de automobile, a devenit un teren de război.

Chiar în luna iulie a acestui an, 24 de oameni au fost uciși de un trăgător, la un centru de reabilitare pentru cosumatorii de droguri. A fost unul dintre cele mai grave atacuri armate de la alegerea președintelui Andres Manuel Lopez Obrador.

Parteneri