A fost despărţit de sora sa când era mic, dar după 65 de ani copilul vecinului i-a spus tot şi… surpriză!

Clifford şi Betty au fost daţi la orfelinat, în case diferite, pe vremea când erau copii. Clifford şi-a petrecut toată viaţa încercând să-şi găsească sora mai mare apoi, într-o bună zi, copilul de 7 ani al vecinilor i-a spus asta…

Clifford Boyson avea doar 3 ani când a fost despărţit de sora lui, Betty Billadeau, în vârstă de 5 ani. Copiii au fost duşi la centre de adopţie diferite şi de atunci nu s-au mai văzut.

Toată viaţa, Clifford a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a da de urma ei. I-a trimis sute de scrisori, dar toate se întorceau la expeditor. N-a reuşit să-şi facă o familie, aşa că bărbatul era extrem de trist ori de câte ori i se întorceau scrisorile.

Într-o bună zi, Eddie, un băieţel în vârstă de 7 ani, din vecini, a remarcat tristeţea bărbatului şi a decis să-l ajute, scrie Realitatea.

“Nimeni n-a vrut să mă ajute până când am dat de Eddie”, povesteşte bărbatul.

Copilul petrecea destul de mult timp pe tableta mamei sale. Într-o zi, a decis să o caute pe Betty pe Facebook. Sute de ore, copilul a căutat printre sute de profiluri, încercând să desluşească orice asemănare cu vecinul său. La un moment dat, a găsit-o.

“Am căutat după numele Boyson. Am găsit o mulţime de poze. Într-una din ele era o femeie care semăna cu Clifford. În acel moment, le-am arătat fotografia părinţilor mei”, povesteşte copilul.

Ce l-a motivat să-şi ajute vecinul? “Clifford nu are familie iar asta-l face să se simtă extrem de trist… Familia este importantă”, a spus Eddie.

După câteva zile, cei doi fraţi s-au întâlnit. Acum, cei doi plănuiesc să meargă într-o excursie împreună, prima din viaţa lor!

Parteneri