A fost elucidat misterul! Care a fost adevărata relație dintre Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr, în timp ce filmau Liceenii

Sunt peste 33 de ani de la apariția filmului „Liceenii”, iar fanii acestui faimos film românesc pentru adolescenți sunt încă convinși că la vremea respectivă, între protagoniștii Oana Sârbu și Ștefan Bănică jr, a avut loc o poveste de dragoste.Oana Sârbu a spulberat însă mitul, vorbind despre cine a fost îndrăgostită la vremea aceea.

Oana Sârbu (51) a elucidat astfel misterul și a povestit pentru Libertatea cine era bărbatul care îi furase inima atunci. Ea nu era îndrăgostită de Ștefan Bănică jr., ci de un alt artist, cu 10 ani mai mare ca ea, și anume Laurențiu Cazan!

”A devenit idolul meu”

„Aveam vreo 14 ani când Laurențiu a devenit idolul meu și al multora dintre elevele Liceului de Filologie-Istorie Iulia Hasdeu din București, unde am învățat. Aparițiile lui de început, perioada când l-am văzut primele dăți în emisiunile televiziunii, la regretatul Titus Munteanu, cred că la «Stelele muzicii și dansului», ne tulburau auzul, simțurile. M-am îndrăgostit de acest mare artist, a fost prima mea dragoste. Încă sunt mândră de el, de ceea ce a însemnat trecerea sa prin adolescența și activitatea mea artistică, dar și prin emoția sufletului meu”, a spus Oana Sârbu, potrivit Libertatea.

”Laurențiu ne-a răvășit”

„Laurențiu ne-a răvășit cu apariția lui în luminile reflectoarelor. Era o perioadă când băieții mai nonconformiști erau obligați să-și prindă părul cu agrafe, să nu se vadă că au părul lung, îmi amintesc de Vasile Șeicaru, Ștefan Hrușcă. Laurențiu Cazan a scăpat așa, iar noi, fetele cu rochii sub genunchi, eram fermecate la fiecare cântec al său!”, a spus Oana, a avut ocazia să cânte alături de el.

„Nu mi-aș fi închipuit că vor exista momente unice, să urc pe scenă alături de Laurențiu Cazan, la 36 de ani după ce el și muzica sa au apărut în viața mea! Am cântat «Uită tristețea», piesa cu care m-a fermecat și cu care s-a lansat prin 83”.

Sursa: Playtech

Parteneri