A fost emisă ordonanţa militară numărul 11. Marcel Vela: “Urmează o perioadă grea!”

Foto: mediafax.ro

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat că a emis astăzi ordonanţa militară cu numărul 11. 

Iată cele mai importante declaraţii făcute de Marcel Vela:

“Astăzi am emis ordonanţa numărul 11. Primul punct pe care doresc să vi-l prezint este legat de suspendarea către şi dinspre Spania. Este continuarea suspendării şi este valabilă până în 15 mai inclusiv.

Al doilea punct este legat de exceptarea de la măsurile de izoloare sau carantinare pentru personalul fluvial şi maritim care vine din ţări catalogate din zone roşii sau galbene în măsura în care personalul nu prezintă simptome.

O a treia de măsură este legată de ridicarea stării de carantinare pentru Ţăndărei.

Trebuie să transmitem un gând pios şi de condoleanţe pentru cei care au pierdut pe cineva drag. Fiecare aţi fost un erou. Fie că aţi fost medici, fie că aţi protejat oamenii, fie că aţi suferit în carantină sau aţi trudit la locul de muncă. Fiecare dintre dumnevoastră sunteţi un erou.

Urmează o perioadă grea. Trebuie să o gestionăm la fel de atent pentru că este păcat să stricăm ce am construit în acest luni.

Mă bazez pe efortul fiecăruia dintre dumneavostră că vom avea în continuare grijă de cei dragi. Suntem împreună ctitori la o pagină de istorie a României”, a spus Marcel Vela, citat de Mediafax.

Parteneri