A fost prinsă șoferița fugară care a încercat să omoare un polițist pe motocicletă. A fost arestată preventiv 30 de zile

Anda V., tânăra de 32 de ani care a fugit de Poliție, a trecut pe roșu și apoi l-a lovit pe un polițist motociclist care încerca să o oprească, a fost arestată pentru 30 de zile.

Polițistul a scăpat ca prin minune de o moarte groaznică, după ce motocicleta a lovit un Taxi de pe contrasens și a luat foc.Tânăra este cercetată pentru tentativă de omor din cauza gestului său de neînțeles.

Șoferița ar fi avut o depresie

Apropiații tinerei spun că ea trecea printr-o perioadă mai grea în ultima vreme, suferind de depresie, iar gestul său ar fi, într-o anumită măsură, legat de această problemă. Însă, ea a refuzat să facă orice declarație după eveniment, chiar și atunci când a fost reținută de polițiști și dusă la audieri.

Ea a fost testată pentru alcool și alte substanțe, testele ieșind negative. Autoritățile vor să îi facă și analize psihiatrice.

Ea a fost prinsă de alte echipaje de poliţie în afara oraşului, la aproximativ 10 kilometri de locul producerii evenimentului rutier.

Parteneri