A murit cel mai apreciat doctor specialist Chemal Taner, răpus de coronavirus la doar 49 de ani

Medicul stomatolog Chemal Taner a murit răpus de coronavirus, joi, la spitalul Colentina. Chemal Taner era unul dintre cei mai apreciaţi implantologi şi specialişti în chirurgie orală din România.

Medicul Chemal Taner, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Din 15 iulie era internat la Spitalul Colentina din Bucureşti pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit.În ultimele zile, el aştepta să primească tratamentul cu remdesivir, dar a încetat din viaţă înainte ca acesta să ajungă.

Dr. Chemal Taner, specialist în implantologie avansată, chirurgie orală şi parodontologie, era fondatorul clinicii Implantodent din Constanţa şi unul dintre pionierii chirurgiei stomatologice din România, realizând în premieră mai multe intervenţii extrem de complicate.

În luna mai, a acordat un interviu pentru Mediafax, în care a vorbit despre ce se întâmplă în cabinetele de stomatologie din România în perioada pandemiei şi ce nevoi au stomatologii în această perioadă dificilă.

Parteneri