Accident teribil în Maramureș! Un bărbat a murit pe loc după ce camionul s-a răsturnat într-o curbă. Doi copii au rămas fără tată

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută în Maramueș. Un bărbat a fost găsit mort, după ce camionul său s-a răsturnat într-o curbă!

Accident grav duminică noapte în Maramureș. Un bărbat a fost găsit mort, după ce camionul pe care îl conducea s-a răsturnat într-o curbă!

Accident grav în Maramureș!

În urmă cu doar câteva ore, mai exact în noaptea de dumincă spre luni, un grav accident de circulație a avut loc la intrarea în localitatea Drăghia, dispre Coroieni, județul Maramureș. Un camion care se deplasa dintre Târgu Lăpuș spre Dej și care era încărcat cu paturi pentru copii s-a răsturnat.

Din primele informații, se pare că șoferul a pierdut controlul volanului mașinii de mare tonaj, a intrat pe contrasens, iar la o curbă spre dreapta, camionul s-a răsturnat în afara carosabilului.

Imediat la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, acesta murind pe loc în urma impactului puternic.

Șoferul era un băbrat din Rohia. Avea vârsta de 42 de ani ani, iar acasă era așteptat de o soție și doi copii care acum vor crește fără tată.

Parteneri