„Adela Popescu este însărcinată?”, este întrebarea care a stăruit pe buzele a sute de fani

„Adela Popescu este însărcinată?”, este întrebarea care a stăruit pe buzele a sute de fani, după ce frumoasa actriță le-a dezvăluit că a fost în vizită la ginecolog. Vedeta le-a povestit că discutat cu doctorul i-a urmărit îndeaproape cele două sarcini și care a ajutat-o să-și nască copiii pe cale naturală.

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Pe plan profesional, vedeta se bucură de o carieră la care mulți aspiră, iar când vine vorba despre partea sentimentală, lucrurile stau și aici extrem de bine. Cântăreața are parte de un soț iubitor, dar și de doi copii minunați, pe toți trei iubindu-i ca pe ochii din cap.

Adela Popescu a mers la medicul ginecolog care a ajutat-o să-și nască copiii pe cale naturală
De curând, Adela Popescu și-a pus fanii serios pe gânduri, după ce a anunțat pe rețelele de socializare că a fost în vizită la ginecolog. Frumoasa artistă a spus că a trecut pragul clinicii în timpul ei liber și că a stat de vorbă cu doctorița care i-a urmărit cele două sarcini și care a ajutat-o să-și nască băiețeii pe cale naturală. Astfel, mulți s-au întrebat dacă nu cumva este din nou gravidă.

„Am fost în timpul meu liber să vizitez doctorița care mi-a urmărit cele două sarcini și care m-a ajutat să nasc natural, care între timp mi-a și devenit foarte bună prietenă. Am fost a acolo unde oferă consultații și am vrut să o felicit pentru o nouă specializare în estetică ginecologică, pentru aceste intervenții non-chirurgicale”, a transmis Adela Popescu la InstaStory.

Fanii s-au întrebat dacă nu cumva este însărcinată

În continuare, Adela Popescu a declarat că are o părere foarte bună despre estetica ginecologică, pentru că, în acest fel, femeile care au niște complexe sau le este afectată viața sexuală după niște urmări, își pot rezolva în sfârșit problema, atât fizic, cât și din punct de vedere psihologic.

„Chiar dacă până nu demult estetica ginecologică a fost un subiect tabu, sunt foarte multe femei care au niște complexe legate de niște urmări nedorite ale unor nașteri naturale sau nu știu, lucruri care pur și simplu le deranjează, le afectează viața sexuală, cu foarte multă ușurință pot să rezolve asta. Dincolo de ce se rezolvă local, componenta psihologică este cea care se rezolvă cu aceste intervenții”, a continuat ea.

Parteneri