Adelina Pestrițu va deveni mamă pentru a doua oară? Vedeta are în plan să își mărească familia

Este o femeie de succes cu o familie frumoasă și…oare așteaptă încă un copil? În ultimul timp, a tot apărut zvonul că Adelina Pestrițu ar fi, din nou, însărcinată. Întrebată dacă este adevărat, vedeta a lămurit acest aspect.

Adelina Pestrițu va deveni mamă pentru a doua oară?
Vedeta ar putea să-și mărească familia, chiar înainte de apleca în luna de miere.
Adelina Pestrițu este o vedetă foarte apreciată la noi în țară. Nici nu este de mirare că frumoasa brunetă a ajuns și un mare influencer pe rețelele de socializare. Într-un interviu pentru OK! Magazine, ea a vorbit în exclusivitate despre un premiu pe care are șanse să îl câștige, dar și despre aspecte mai intime din viața sa. Să se concentreze oare Adelina mai mult pe familie sau pe carieră?

Adelina Pestrițu, nominalizată la People’s Choice Awards
În acest an, va avea loc prima ediție a galei „People’s Choice Awards”, organizată în România. Cu acest prilej, Adelina a primit o nominalizare la categoria Pop Culture Influencer. Vedeta de televiziune s-a simțit de-a dreptul flatată când a primit vestea.

„Îmi imaginez momentul în fiecare zi pentru că da, fac parte din categoria de nominalizaţi ai României. E vorba despre această gală recunoscută la nivel mondial şi eu am onoarea să mă aflu printre cei nominalizaţi. Suntem 8 la număr. E pentru prima dată în istoria acestor premii când s-a deschis această categorie pentru România. Şi sunt super fericită că sunt printre ei”,a spus Adelina Pestrițu.

Concurența este una acerbă. Adelina se lupră pentru premiu cu nume mari din industrie și anume: Selly, BRomania, Diana Condurache, Irina Deaconescu, Laura Giurcanu, Maria Zvinca şi Nadd Hu. Unul dintre ei urmează să plece în Los Angeles și să ajungă pe covorul roșu.

Deși visează la asta cu ochii deschiși, Adelina Pestrițu are dorințe mari si pe plan personal.

Parteneri