Adrian Corduneanu a anunțat moartea unui om important din viața lui

Adrian Corduneanu este acum în doliu. Temutul interlop a pierdut cel mai important om din viața sa, care l-a ajutat mereu să se mențină în formă.Adrian Corduneanu s-a fotografiat alături de antrenorul său și alți doi prieteni

Interlopul și-a dezvăluit suferința, după ce antrenorul său a decedat.Liderul clanului Corduneanu, Adrian, a anunțat pe Facebook că este în doliu, după ce antrenorul său de lupte, cel care l-a făcut atâta timp să se mențină în formă, a pierdut lupta cu viața.Adrian Corduneanu nu doar că este în doliu, dar își spune și durerea în fața prietenilor de pe rețelel de socializare, care îi sunt aproape, căci imediat i-au trimis o mulțime de mesaje de consolare.

În urmă cu două zile, nu se știe din ce acuză, căci interlopul nu a dezvăluit nimic, Gheorghe Broșteanu a decedat, lăsând în urmă imaginea unui om de milioane, dar și multă suferință, după cum descrie temutul interlop.

Antrenorul lui Adrian Corduneanu a murit

”Pe 26 octombrie 2020 a încetat din viață antrenorul nostru, domnul Brosteanu, Ne pare rău! Păcat! umnezeu să-l ierte! Un om cu suflet mare și un caracter de milioane. Un antrenor și un om foarte bun. Pământul este o scenă pe care omul apare, își joacă rolul vieții și apoi dispare”, a scris Adrian Corduneanu pe pagina sa de Facebook.

Adrian Corduneanu avea o relație specială cu antrenorul său, care îl ajuta să devină din ce în ce mai bun, prin antrenamente zilnice la o sală de lupte libere. Pe lângă acest sport, Corduneanu nu se mulțumea doar cu asta și pentru că ”meseria” îi cere, interlopul ia și lecții de box și petrece ore întregi la sala de forț

Parteneri