Adrian Minune și-a făcut din nou apariția cu amanta în public! Acum nu se mai ascunde

Adrian Minune nu are nicio problemă în a ieși în public cu amanta. Nu este deloc prima oară când paparazzii noștri îi prind împreună pe cei doi, dar cumva reușesc de fiecare dată să fie din ce în ce mai surprinzători.

Zi încărcată pentru Adrian Minune și amanta! Au ieșit la masă, au încălcat legea și au schimbat tandrețuri în public
Adrian Minune nu se ascunde atunci când se plimbă cu amanta.
Îmbrăcați cu stil, cei doi au făcut show!
Pentru manelist și bruneta de care nu vrea să se despartă (în semi-secret, evident), relaxarea în acea zi a însemnat o ieșire la un restaurant.

Cei doi s-au urcat în mașina lui Adi Minune și au început să meargă către destinația aleasă. Doar că se pare că erau în întârziere sau pur și simplu erau hămesiți, pentru că manelistul nu a mai avut răbdare și a încălcat legea!

În imaginile noastre, se poate vedea clar cum mașina întoarce pe bandă continuă, pentru ca Adrian să poată să parcheze. Cine știe, poate a găsit un loc de parcare foarte bun!

Odată ce s-au dat jos din mașină, au atras rapid atenția celor din jur, fiind îmbrăcați într-un fel excentric și modern. Adi Minune mai ales arată ca un veritabil trapper, care și-a „tras” și o frizură pe măsură!

Gătiți bine, cei doi au mers în restaurant și s-au bucurat de comanda lor… oricare ar fi fost la ea. La ieșire, doi s-au transformat în trei, iar Minune și amanta au început drumul înapoi spre mașină însoțiți de un prieten. La un moment dat, drumurile lor s-au separat, așa că amicul i-a lăsat un pupic pe cap cântărețului.

Giftuiți și mulțumiți, Minune și bruneta lui s-au întors la mașină și au pornit din nou la drum.

Parteneri