Adriana Trandafir a intrat în moarte clinică chiar de ziua ei : „Am văzut cum am ieşit din corpul meu”

Adriana Trandafir, acum în vârstă de 63 de ani, este o femeie împlinită. Este una din cele mai iubite actrițe de comedie, iar cariera sa continuă să fiu una în plin avânt, Adriana jucând în prezent în serialul de mare succes „Fructul oprit”.

În ciuda faptului că a făcut atâtea generații să zâmbească prin prisma rolurilor interpretate, Adriana nu a avut o viață lipsită de necazuri.

Toată lumea interlopă vorbește despre asta! Anunțul făcut acum despre temutul Beinur Nuredin, „Spaima Litoralului„
Vedeta a întâmpinat mai multe dificultăți de-a lungul timpul. După ce primul ei soț a câștigat în instanță custodia fiului lor, la ceva timp, actrița a intrat în moarte clinică.

Actrița Adriana Trandafir a intrat în moarte clinică chiar de ziua ei: „Am văzut cum am ieşit din corpul meu”
Actrița a relatat pentru Taifasuri cum a intrat în moarte clinică la doar 33 de ani, din cauza unui șoc anafilactic.

„Am avut multe perioade de cumpănă la viaţa mea, dar moartea clinică a fost una dintre cele mai grele.

Am făcut şoc anafilactic şi am intrat în moarte clinică chiar de ziua mea, când împlineam 33 de ani.Faptul că în momentul în care am păţit acest lucru a fost lângă mine o prietenă din grădiniţă pe care nu o mai văzusem de mulţi ani şi ne întâlnisem atunci a fost un semn.

Mă simţeam rău, iar prietena mea m-a dus la Spitalul CFR2, în curtea căruia am şi murit. Acum vorbesc atât de lejer despre acest fenomen .. moartea.

Am văzut cum am ieşit din corpul meu şi eram foarte uimită. Mi-a părut foarte rău că m-am întors, pentru că îmi era bine acolo unde ajunsesem.

M-am gândit mult la momentul acela şi la reacţia doctorului, care se uita mirat la mine. Tot repeta: «nu se poate ca fata asta care este trecută în fişă ca fiind decedată să îşi revină»”, a povestit Adriana despre cele întâmplate, potrivit VIVA!.

Acum, Adriana Trandafir are o viață liniștită alături de cel de-al doilea soț al său și de fiica lor în vârstă de 18 ani, Maria.

Parteneri