Alex Bodi ar fi făcut investiții uriașe înainte să fie săltat de DIICOT! Ce a achiziționat afaceristul

Afaceristul Alex Bodi ar fi făcut investiții mari, înainte ca acesta să fie luat de trupele DIICOT și dus la audieri, apoi băgat în arest preventiv.

Potrivit CANCAN, afaceristul Alex Bodi ar fi investit milioane și ar fi preluat câteva firme din orașul natal, și anume Mediaș. Bărbatul ar fi cumpărat un hotel, dar și cinematograful, dar și o parte din Castelul din zona Sighișoarei, în parteneriat cu șeful și mentorul său, Joseph, ”Prințul criptomonedelor”.

Acum, însă, Alex Bodi se află în atenția procurorilor DIICOT și ar putea rămâne fără bunurile de pe numele său, în condițiile în care se adeverește că ar fi fost luate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni.

Alex Bodi și-a cerut iubita în căsătorie înainte să fie săltat de trupele DIICOT

Afaceristul Alex Bodi a făcut un gest incredibil înainte ca acesta să fie preluat de trupele DIICOT. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu și-a cerut iubita în căsătorie chiar cu inelul pe care blondina româncă l-a refuzat.

Potrivit CANCAN, afaceristul Alex Bodi, după ce a încheiat relația pe care o avea cu frumoasa Bianca Drăgușanu, s-ar fi aruncat în brațele Dariei și chiar a cerut-o în căsătorie cu inelul pe care fosta iubită l-a refuzat! Bijuteria de 10.000 de euro a făcut ”slalom” de pe degetul Biancăi pe cel al Dariei.

Anul trecut, în luna august, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au unit destinele în fața ofițerului de la starea civilă, iar bărbatul care a fost săltat recent de trupele DIICOT i-a pus pe deget o bijuterie de mii de euro. Dar, totuși, inelul nu a ”poposit” prea mult pe degetul Biancăi Drăgușanu, căci anul acesta, când cei doi au mers la notar să divorțeze, vedeta i-a înapoiat bijuteria. Iar a doua oară când afaceristul ar fi încercat să o ceară de soție, a fost refuzat.

Alex Bodi a schimbat bijuteria înapoiată de Bianca cu speranța să nu poarte ”ghinion” a doua oară, însă tot a fost refuzat. A treia cerere în căsătorie nu a mai avut loc, căci înainte cu câteva zile să fie săltat de trupele DIICOT, bijuteria a ajuns pe degetul Dariei.

Parteneri