Alexandru Arșinel, dezvăluiri la 3 ani de la decesul Stelei Popescu

Au trecut trei ani de când Stela Popescu a fost găsită fără suflare în casa ei! Au trecut trei ani de când marea stea a teatrului românesc a plecat dintre noi, fulgerător, iar durerea este la fel de mare pentru cei care au iubit-o. Maestrul Alexandru Arşinel a izbucnit în plâns, în timpul parastasului.

Invitat la „Prietenii de la 11” împreună cu Dan Puican, actorul și-a amintit cu durere de partenera lui de scenă, dar a făcut și dezvăluiri tulburătoare despre moartea acesteia.

„Stela ne așteaptă. Tristețea pe care o adunăm noi zi de zi a ieșit la suprafață. Plângea și cerul, plângeam și noi. E foarte greu fără Stela. 40 de ani am fost împreună, am interpretat împreună… (…) În ziua în care a murit o sunasem de dimineață ca să ne întâlnim să discutăm desre un spectacol la Chișinău. N-am mai apucat… N-am crezut că a murit”, a mărturisit marele actor.

Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, a vorbit printre lacrimi despre aceasta.

„Domnul Duru… Datorită lui a fost găsită de fiica ei adoptivă, pentru că el a sunat-o toată ziua. Eu cred că a murit cel puțin cu o zi înainte. El a sunat-o toată ziua de miercuri și nu a răspuns. Atunci a sunat-o pe Doina. În seara evenimentului a murit. Nu se schimbase. Au găsit-o în ușă. Vecina ei a spus că toată ziua de miercuri lumina a fost aprinsă”, a spus Dan Puican.

Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie 2017, în locuința sa. Actrița s-a stins din cauza unui accident vascular cerebral masiv.

Parteneri