Alin Oprea a fost surprins de soție cu amanta în căminul conjugal după ce “prietena de familie” a scăpat o poză pe internet

Recent, Alin Oprea a fost văzut în Mamaia cu altă femeie, care se pare că este amanta artistului. După zvonurile divorțului de mama copiilor lui, Larisa, noi detalii au apărut despre fostul membru al trupei Talisman.

Cine ar fi crezut că Alin Oprea joacă la două capete?! Artistul a fost văzut pe litoralul românesc alături de o altă femeie, iar de aici informațiile și zvonurile au început să apară.

Se pare că Alin Oprea are o relație de doi ani de zile cu bruneta misterioasă, iar spre surprinderea tuturor vedeta a venit la TV și a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu Larisa, mama copiilor lui. Minciuna are picioare scurte!

Noua cucerire a artistului, care de fapt este destul de veche pentru el, ar fi soția unui afacerist din Cluj, potrivit Cancan. Relația lor interzisă ar fi ieșit la iveală, după ce bruneta s-a fotografiat în casa lui Alin Oprea, iar Larisa a văzut imaginile.

Alin Oprea a fost prins cu altă femeie

Click! a publicat o fotografie în care Alin Oprea apare în compania unei brunete, la Mamaia. Poza ar fi fost făcută luna trecută. Artistul nu a vrut să spună prea multe despre imaginile apărute, însă a promis că totul va fi lămurit. ‘Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele‘, a spus el tot pentru sursa mai sus menționată.

Alin Oprea ar avea o relație de doi ani cu bruneta cu care a fost văzut în Mamaia. Recent, artistul a venit la televizor, unde povestea despre căsnicia minunată pe care o are, însă se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Parteneri