Alin, vicepreședintele Filialei Sălaj a Europol a murit în urma unui tragic accident cu ATV-ul

Alin, polițist în Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cumplit! Tânărul avea 29 de ani! Era vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului Europol!

Alin, polițist în Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cumplit! Tânărul avea 29 de ani: ”Cerul are de azi încă un înger”

Alin, polițist în Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cumplit!Tânărul avea 29 de ani!Era vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului Europol! Lacrimi și suspine pentru familia lui Alin Unguraș, un tânăr polițist din Sălaj, care a murit în urma unui accident cumplit. Totul s-a întâmplat ieri, orele 17:00, în momentul în care băiatul se plimba cu un ATV pe o pășună din satul Stana, comuna Almașu.

Alin, polițist în Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cumplit

Din cauza neatenției, tânărul de 29 de ani a pierdut controlul și s-a răsturnat. Alin a fost strivit de ATV. Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului, după ce mai mulți oameni din zona au fost martori la cumplita tragedie. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el, în cele din urmă confirmând decesu

Parteneri