Alina Ceușan a devenit mamă de băiețel pentru prima oară! Ce nume interesant poartă micuțul

Vestea cea mare a zilei de marți vine de la Carmen Grebenișan. Vedeta a dezvăluit în urmă cu doar câteva minute că buna sa prietenă, Alina Ceușan a devenit mamă.

”Neața, a născut Alina! Nu am dormit aproape toată noaptea. A născut pe la ora patru și patruzeci și patru de minute dimineața. Așteptăm să ne spună ea în mod oficial, eu doar pot să vă spun că s-a întâmplat asta. Așteptăm și poza, dar probabil acum doarme că este foarte obosită”, a spus Carmen Grebenișan pe pagina sa de Instagram.

Între timp, Alina Ceușan a postat prima fotografie cu băiatul ei nou născut, iar în câteva minute deja imaginea a adunat zeci de mii de aprecieri.

Mesajele de felicitare au curs pe contul vloggeriței, iar în câteva minute a adunat zeci de mii reacții și urări.

Alina Ceușan este una dintre persoanele cele mai apreciate de pe Instagram, adunând o comunitate de aproximativ 858.000 de oameni cu care împărtășește experiențele vieții ei, stilul său vestimentar, dar și ideile sale creative.

Și Alina a făcut primele declarații după ce a născut. “Douăsprezece ore de muncă, o oră de împingere. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: «Deci ai fost tu tot acest timp, înăuntru»”, a scris blonda pe contul de socializare.
Citeşte întreaga ştire: Alina Ceușan, de la Asia Express, a născut. Prima imagine cu bebelușul ei

Vloggerița a așteapt cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copil. După un an de la nunta cu Raul Țișa, barbatul care îi este alături de mai bine de opt ani.

Parteneri