Amna a trecut printr-un moment foarte dificil din viață! A fost înșelată de către fostul soț

Amna a trecut printr-o perioadă dificilă, asta după ce a fost nevoită să pună stop mariajului cu fostului ei soț și să o ia de la capat. Vedeta a povestit pentru Antena Stars că în relațiile sale a fost înșelată, dar iată cum a aflat că partnerul său a jucat la două capete!

Amna este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Este mereu cu zâmbetul pe buze și tot timpul optimistă, însă puțini sunt cei care știu că vedeta a trecut printr-un divorț greu. Ea și tatăl copilului său s-au despărțit, iar cântăreața a trebuit să o ia de la capăt.

Aceasta a trebuit să pună stop mariajului cu fostul ei soț cu care are împreună și un băiețel. Momentele nu au fost deloc ușor, mai ales că cei doi păreau a se înțelege de minune pe toate planurile.

Bărbatul era alături de artistă la toate evenimentele și nu lipsa niciodată, însă iată că deși erau mereu unul lângă celălalt, ceva s-a întâmplat și au divorțat.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Amna a fost întrebată dacă a fost înșelată sau dacă a înșelat vreodată. Ei bine, artista a precizat că a fost înșelată și că partenerul cu care se afla în acel timp a jucat la două capete.

Cum a aflat însă de această situație?! Tot ea a dat rapid răspunsul:

”Înșelată,da! Am aflat cu grijă, când ești prea curioasă se întâmplă!”, a spus vedeta la Antena Stars.

Amna se bucură de băiețelul ei!
Deși a trecut printr-un divorț, vedeta se bucură că din mariajul cu fostul soț il are pe băiețelul ei, David!Cântăreața postează mai tot timpul imagini și clipuri video pe pagina sa de socializare, astfel că se pare că e foarte mândră de cel mic și e fericită atunci când îl are alături și petrece mult timp în compania sa.

Parteneri