Anamaria Prodan are telefoanele ascultate! Motivul este halucinant

Anamaria Prodan a făcut primele declarații conform cărora are telefoanele ascultate. Impresara a dezvăluit motivul pentru care i se încalcă intimitatea și este urmărită.

Conform spuselor soției lui Laurențiu Reghecampf, a fost informată de către Parchet că îi sunt ascultate convorbirile telefonice. Anamaria Prodan ar fi anchetată în cazul meciurilor de la Gloria Buzău, unde în anul 2016 Comisia de Disciplina a suspendat câțiva jucători, dar și antrenori pentru meciurile „aranjate”. În acest caz, Anamaria Prodan a declarat că nu are nicio implicare și niciodată nu a colaborat cu un jucător sau antrenor de la Gloria Buzău. Aceasta a precizat că în cursul zilei de astăzi a fost sunată de mai multe cunoștințe din lumea fotbalului, care se află în aceeași situație cu impresara.

Soția antrenorului Reghecampf susține că nu este singura căruia îi este încălcată intimitatea și mai multe persoane i-au spus că au, la rândul lor, telefoanele ascultate de către procurori. Impresara este revoltată de situația în care a fost pusă și nu-și dorește sub nicio formă să păteze numele familiei.

“Nu am avut niciodată legătură, nici cu echipa, nici cu antrenorii. Nu am avut niciun jucător sau antrenor la Gloria Buzău, niciodată. Încă vreo 5-6 cunoştinţe din fotbal m-au sunat azi, să îmi spună că şi ei au fost ascultaţi. N-o să-mi permit vreodată să îmi fac familia, copiii de ruşine”, a declarat Anamaria Prodan.

Federatia Română de Fotbal suspectează 17 jucători și antrenori de la Gloria Buzău pentru nu mai puțin de 10 meciuri trucate.

Parteneri