Anamaria Prodan continuă să aibă o conexiune foarte restrânsă cu mama ei chiar și după moartea acesteia

Chiar dacă Ionela Prodan s-a stins din viață, fiica ei, Anamaria Prodan continuă să aibă o conexiune foarte strânsă cu mama ei. Iată ce semne de dincolo primește celebra impresară de la regretata artistă!

Vedeta, mărturisiri cu lacrimi în ochi!

Anamaria Prodan a trăit o adevărată dramă atunci când mama ei, regretata Ionela Prodan, s-a stins din viață. Cele două aveau o relație extrem de bună atunci când artista era în viață, fiindu-și mereu alături, atât la bine, cât și la greu.

Cum o visează Anamaria Prodan pe mama ei

Chiar dacă Ionela Prodan nu se mai află printre noi, Anamaria Prodan a demonstrat că nu o dă nicio clipă uitării. An de an, de ziua artistei, faimoasa impresară organizează un parastas în amintirea ei. Ba mai mult, vedeta a povestit că o și visează, primind ca niște „semne” din lumea de dincolo.

Vedeta a făcut confesiuni cu ochii înlăcrimați

Anamaria Prodan a mărturisit că-și visează ambii părinți, atât pe mama și pe tatăl ei. Dimineața, vedeta abia așteaptă să le povestească celor dragi ce discuții a purtat cu cea care i-a dat naștere sau de modul în care a văzut-o pe Ionela Prodan.

„Eu o visez și pe mama, îl visez și pe tata. Mă trezesc și le povestesc alor mei că am vorbit cu mama aseară. Am momente când o văd râzând, am momente când mă apasă ceva și în somn îmi imaginez un fel de proiecție a discuției mele cu mama”, a spus Anamaria Prodan pentru „Antena Stars”.

Parteneri