Anamaria Prodan i-a făcut lui Laurențiu Reghecampf cea mai frumoasă declarație de dragoste

Anamaria Prodan i-a făcut lui Laurențiu Reghecampf o declarație de dragoste inedită, în văzul lumii. Pe Instagram, sexy impresara și-a strigat în gura mare sentimentele.

Anamaria Prodan i-a dedicat iubirea soțului ărin cel mai romantic mesaj.
Impresara și-a arătat sentimentele în văzul lumii.Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz. Dar pe cât sunt de iubiți, pe atât sunt și de invidiați, căci se laudă cu o dragoste mare, dar și cu o avere pe măsură.

Pentru că muncesc pe brânci, cei doi trăiesc în lux și opulență, dar asta nu i-a făcut să o apuce pe căi greșite, ci din contră, familia lor a devenit și mai unită. Astfel, deși ne-au obișnuit cu apariții discrete ori legate de copiii și afacerile lor, acum Prodanca a recurs la un alt gest.

Sexy impresara, aflată în izolare la domiciliu, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus, s-a gândit că n-ar strica să îi dedice câteva cuvinte omului alături de care trăiește o poveste de iubire desprinsă parcă din povești.

Anamaria Prodan, declarație deiubire epntru celebrul Laurențiu Reghecampf
Astfel, pentru că acum are foarte mult timp liber, deloc pe placul ei, căci știm cât de activă este și mereu gata să mai semneze un contract, Anamaria Prodan și-a făcut un selfie, pentru a le arăta fanilor îngrijorați că se simte bine, dar a demonstrat și ce simte pentru Laurențiu.

Putem spune că peste Reghe a dat cel mai mare noroc, căci mulți domni și-ar dori o femeie ca Prodanca, mai ales una care-și strigă sentimentele în gura mare.

”Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seama că pentru mine, tu ești viața”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Gestul său a fost extrem de apreciat de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, înroșind imediat butonul de like.

Parteneri