Anda Adam aflată în pragul divorțului încinge rețelele de socializare cu poze inedite

Ajunsă la 40 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna aprilie, Anda Adam pare că este mai sexy ca niciodată.Celebra artistă, care demonstrează cu fiecare postare că are mare grijă de corpul ei, și-a surprins din nou fanii din mediul online cu o imagine de-a dreptul incendiară. Anda Adam le-a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram o fotografie în care apare într-un body negru, pe alocuri transparent, adunând peste 15.000 de like-uri în doar câteva ore.

„Tu ai adus vara, Anda”, „O zi de mângâieri subtile, iubire”, „Te iau de nevastă, că ai tu casă, mașină și tot ce îmi trebuie” și „Ce-i frumos îi place și lui Dumnezeu. Așa e o vorbă la noi, la români” au fost unele dintre comentariile pe care fanii le-au postat în dreptul imaginii, însă au existat și internauți care au fost blocați de artistă, din cauză că au postat comentarii care nu au fost pe placul ei.

Acuzată de o fană că își editează pozele, Anda Adam a decis să îi șteargă acesteia comentariul. „De ce vă editați atâta? Ziceți că sunteți păpuși gonflabile! Horror”, a scris tânăra în dreptul fotografiei, însă comentariul ei a dispărut rapid.

Parteneri