Andi Moisescu n-o duce rău deloc. Stă într-un apartament de lux din Bucureşti şi are o panoramă spectaculoasă

Cât de bine o duc! Andi Moisescu locuiește cu Olivia Steer într-un superb complex rezidențial de lux! Apartamentul este imens și au o panoramă spectaculoasă!

Andi Moisescu si familia sa locuiesc intr-un apartament de lux, plasat intr-un complex rezidential de pe malul lacului Tei.

Andi Moisescu si Olivia Steer au locuit o vreme intr-un bloc obisnuit, dar odata ce le-au crescut copiii au decis sa se mute intr-un apartament mai spatios. Dupa ce au testat piata imobiliara, Andi si Olivia s-au decis asupra unui complex rezidential plasat pe malul lacului Tei.

Ei au achizitionat un apartament de 3 camere, intitulat DELUXE, cu o suprafata de 183,43 de metri patrati, al carui pret este de aproximativ 250.000 de euro. Locuinta familiei Moisescu se afla la etajul 3 al blocului si are o panorama spectaculoasa, chiar spre Lacul Tei. Apartamentul este compartimentat astfel: 3 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie, doua bai, o toaleta si doua balcoane.

Andi Moisescu si Olivia Steer stau intr-un complex rezidential de lux, construit chiar pe malul Lacului Tei! Apartamentul de 3 camere al vedetelor costa 250.000 de euro!

Sursa: Wow Biz

Parteneri