Andra a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani, iar într-una din poze un detaliu i-a șocat pe fani. Este din nou însărcinată?

Andra, din nou însărcinată? Ipostaza care i-a șocat pe fani! Chiar Pepe a postat fotografia!

Andra a împlinit ieri frumoasa vârstă de 34 de ani și a petrecut alături de familie și cei apropiați. Pepe și Raluca Pascu, prezenți la aniversarea ”nășicăi”, au postat mai multe fotografii alături de vedetă pe rețelele de socializare și au lăsat la vedere un detaliu care i-a șocat pe fani. Să pregătește artista să devină, din nou, mămică?

Într-una dintre poze, Pepe îi ține mâna pe burtică Andrei, semn că vedeta ar fi din nou însărcinată, iar dacă nu ne credeți pe noi, galeria foto stă drept dovadă. Desigur că cei din mediul online au observat imediat asta și nu s-au putut abține de la comentarii. Andra, ai ceva să ne spui?

”Vine barza?/ Cumva un cadou cu ochi pe drum?/ E gravidă Andra???😍”, au fost doar câteva dintre curiozitățile internauților.

Andra este fără îndoială una dintre cele mai bune voci din România, dar mai ales, se află în capul listei atunci când vine vorba despre cei mai bine cotați artiști de la noi din țară. Ei bine, și cum talentul costă, vedeta câștigă suma de 1.000 lei doar pentru un minut de cântat.

Pentru un eveniment în toată regulă trebuie să scoateți din buzunar nu mai puțin de 6.000 de euro.

Parteneri