Andra a izbucnit în lacrimi după ce a primit o filmare emoţionantă – VIDEO

Foto: Instagram

Ziua de marți, 7 aprilie 2020, a fost una cu emoții copleșitoare pentru Andra! Îndrăgita cântăreață a izbucnit în lacrimi după ce a primit o filmare emoționantă de la un manelist. Și, fără să stea pe gânduri prea mult, ea a făcut totul public, iar gestul său nu a rămas fără ecou.

Andra a izbucnit în lacrimi după ce a primit o filmare emoționantă de la Ian Ceban
Azi, Andra a avut parte de o surpriză din partea lui Ian Ceban! Talentat și la desen, tânărul artist i-a făcut portretul celebrei cântărețe și s-a lăsat filmat în timp ce realiza câteva retușuri. Ulterior, el i-a trimis înregistrarea, care a făcut-o pe soția lui Cătălin Măruță să aibă lacrimi de fericire în ochi, după multe zile petrecute în izolare din cauza noului coronavirus. Vedeta a împărtășit gestul manelistului cu apropiații și fanii și a publicat filmarea pe Internet. Desigur, în dreptul ei a așternut câteva mărturisiri.

“Vă urez o zi cu multă inspirație si zâmbete! Iată ce m-a făcut pe mine să zâmbesc deja azi: un fan mi-a trimis proiectul lui din izolare! Mulțumesc, IAN” este mesajul pe care vedeta l-a scris pe contul ei oficial de Facebook, dar și pe cel de Instagram când a făcut publice imaginile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de 11 ani
Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Parteneri