Andreea Bălan a recunoscut tot! Cu cine s-a sărutat. “M-a pupat pe gură într-o toaletă, iar pe Antoneasca în piscină”

Andreea Bălan a făcut de curând o dezvăluire incredibilă în timp ce se afla într-o emisiune TV. Artista recunoaște că în trecut a avut un moment intim cu Liviu Vârciu.

În timp ce se afla în direct, Andreea Bălan a povestit că în urmă cu mulți ani s-a sărutat cu fostul membru al trupei L.A.

„Liviu m-a pupat pe gură într-o toaletă, iar pe Antoneasca în piscină. El a fost norocos. Da, Liviu a pupat fetele de la Andre”, a spus ea, potrivit Cancan.

Vrea să își refacă viața sentimentală

Ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a produs, în urmă cu mai bine de două luni, atunci când actorul a părăsit căminul conjugal.

Divorțul va avea loc la scurt timp după ce România va depăși criza pandemică. Până atunci artista se ocupă de fiicele ei, Ella și Clara, dar se gândește și la viitor.

Deși, oficial, nu este încă femeie liberă, Andreea Bălan ia în calcul să-și facă un nou iubit, alături de care să-și petreacă restul vieții. Artista nu vede o problemă în a se recăsători, mai ales că are doar 36 de ani.

„Sunt tânără. Îmi doresc la un moment dat să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017, pe o plajă din California, solista afirmând la acea vreme că este de ajuns acea cununie.

Parteneri