Andreea Bălan întoarce banii cu lopata! Vedeta deține o avere colosală

Andreea Bălan a devenit mamă a două fetițe și ajunsă la 35 de ani, se poate lăuda cu o avere colosală. Câți bani a adunat până la acest moment din muzică și emisiuni TV.Vedeta întoarce banii cu lopata.Andreea Bălan este în lumina reflectoarelor de când se știe și nimic nu pare să o doboare. Vedeta a cântat de la o vârstă fragedă, iar rodul muncii sale se vede acum, după ce a trecut pragul vârstei de 30 de ani.

Pentru toate nopțile pierdute, pentru orele de antrenament și repetiții, pentru drumurile lungi prin țară, Andreea a ajuns acum să se laude cu o avere colosală, la care mulți nici măcar nu pot visa.Și pentru că artista face bani din imagine, de-a lungul timpului a cheltuit foarte mult pe obiectele vestimentare, dar nu a uitat să se bucure și de câte o vacanță de lux, ori case și mașini care se ridică la sute de mii de euro.

Astfel, nu doar muzica i-a adus bani blondinei, căci conturile se măresc și datorită emisiunilor la care participiă, proiectelor de imagine și canalului de YouTube. Ca să vă puteți da seama cât de mare este contul vedetei, vă spunem doar atât, onorariul pentru un concert sau un eveniment pornește de la 4.000 de euro și poate ajunge și până la peste 17.000 de euro.

Și, după un simplu calcul, pe lângă teancurile de bani, Andreea Bălan se laudă cu o casă în valoare de 500 de mii de euro, un apartament de 100 de mii de euro, un alt apartament de 90 de mii de euro, ambele în zone foarte bune, acolo unde are vecini din crema showbiz-ului, dar și cu trei mașini de lux.

Parteneri