Andreea Bălan se declară foarte fericită! Primele mărturisiri despre logodna cu noul iubit din viața cântăreței

Andreea Bălan iubește din nou. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă momentan nu a dat mai multe detalii despre acest lucru. Ce a răspuns cântăreața când a fost întrebată despre logodnă!

După ce a trecut printr-o despărțire, Andreea Bălan este acum într-o nouă relație. Vedeta iubește din nou, însă iată ce spune despre logodna cu noul iubit!

Andreea Bălan, primele declarații despre logodna cu noul iubit!
În urmă cu mai multe luni, Andreea Bălan și fostul soț au anunțat că urmează să divorțeze, după ce deja se separaseră, iar actorul nu mai locuia cu vedeta și cu fetițele pe care le au împreună.

Perioada a fost una grea pentru cântăreață, deoarece a avut de traversat momente destul de dificile, văzându-se o mamă singură alături de două fetițe!

Artista a reușit să treacă cu bine pentru aceste clipe, iar acum iubește din nou, însă e destul de discretă cu viața sa personală. Până acum nu a spus nimic despre noul partener din viața sa, însă este foarte bine știut faptul că deja relația este una destul de serioasă.

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, cântăreața a fost întrebată despre logodnă, însă a negat că acest lucru va avea loc curând, dar se declară o femeie fericită.

”Sunt foarte fericită și mulțumită. E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite.”, a spus vedeta!

Andreea Bălan, probleme cu fiica cea mică în urmă cu doar câteva zile!
Pentru că este o mamă singură, Andreea Bălan este cea care are acum grijă în mare parte a timpului de fetițele sale. În urmă cu doar câteva zile, Clara, fiica cea mică, a răcit, iar în plină noapte vedeta a fost nevoită să se trezează și să-i dea medicamente.

Din fericire nu a fost vorba despre nimic grav, iar acum fetițele sunt sănătoase!

Parteneri