Andreea Bălan și-a făcut praf soțul cu o singură imagine. Poza care l-a băgat în boală pe George Burcea

La 35 de ani, Andreea Bălan reușește să atragă, în continuare, toți bărbații burlaci și nu numai din România.

Andreea Bălan a decis să se reapuce de treabă chiar dacă e în plin scandal cu George Burcea. Solista însă a făcut o mutare care, cu siguranță, o să îi provoace mulți nervi lui George Burcea.

Pentru că Andreea Bălan, conștientă de faptul că arată bine și de când a devenit mamă, s-a lăsat filmată nud în viitorul videoclip. Evident, părțile intime sunt camuflate, însă formele scot la suprafață o femeie perfectă.

Andreea Bălan crede în basme. Să fie un mesaj pentru soțul ei?

Andreea Bălan a decis să filmeze complet goală în clipul realizat pentru una dintre melodiile sale de suflet, “Am crezut în basme” , lansată oficial astăzi. Noul single al cântăreței are o încărcătură emoțională puternică atât la nivelul imaginilor, cât și la cel al versurilor. În galeria foto veți afla care sunt detaliile care au atras atenția la piesa “Am crezut în basme”.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit și vor divorța, dar actorul își vizitează regulat fetițele. După o căsnicie scurtă și doi copii, cântăreața și actorul și-au spus adio. Nu mai e cale de împăcare între ei, dar George merge în fiecare săptămână în vizită la Ella Maya și Clara Maria.

Cum maschează Andreea Bălan despărțirea de Burcea

Într-un vlog postat pe canalul său oficial de Youtube, Andreea Bălan a dezvăluit ce știe fetița ei cea mare despre motivul pentru care tăticul ei nu mai locuiește cu ele, sub același acoperiș. Micuța Ella a aflat de la mami că Burcea este ocupat și muncește, motiv pentru care nu mai stă acasă.

“Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, a spus Andreea Bălan.

George, de ce nu o ajuți pe Andreea?

Se pare, din cele spuse de apropiații celor doi, că situația este destul de grea de suportat pentru Andreea Bălan. Ci nu din punct de vedere financiar, ci din punct de vedere sufletește. Pentru că, deși este conștientă că încă îl iubește pe Burcea, se vede nevoită să răspundă cu răutăți la gesturile și vorbele lui George burcea.

“Sunt precum șoarecele și pisica. Amândoi au strâns foarte multe frustrări și fiecare și le varsă asupra celuilalt. Andreea și-ar dori ca George să o respecte mai mult, dar mai ales să contribuie și el la cheltuielile casei, mai exact ale fetițelor.

De când a plecat, George nu i-a dat niciun ban Andreei. Desigur, ea se descurcă, chiar dacă nu mai are concerte. Însă, pur și simplu nu i se pare corect ca el să aibă doar pretenții, să spună că și el este părintele fetițelor, dar să nu se implice financiar”, au dezvăluiți apropiați ai celor doi foști parteneri.

Se pare că actorul are probleme financiare de când a izbucnit pandemia de coronavirus și nu mai are spectacole și nici reclame. El spune că se va implica, din nou, după ce totul va reveni la normal.

”El, la rândul lui, spune că ar face-o cu cea mai mare plăcere, însă nu mai are spectacole și nici reclame, din cauza pandemiei de coronavirus. George a promis că imediat ce își va relua activitatea, va contribui și financiar la creșterea fetițelor, atât cât își va permite”, au mai spus apropiații Andreei și ai lui George

Parteneri