Andreea Esca face primele mărturisiri: “Pentru a fi fericit trebuie să ai mereu puterea de a o lua de la zero”

Este persoana al carui nume iti vine primul in cap cand te gandesti la televiziune, este o femeie care rade tot timpul, optimista, o femeie implinita -cu doi copii mari si misto si un sot foarte Cool. Mărturisile Andreei Esca, într-un interviu sincer pentru www.bloguluotrava.ro.

Care este cel mai frumos lucru pe care l-ai auzit despre tine din gura unui barbat?

“Ca am “Peps”! E o expresie frantuzeasca. Cand vrei sa spui despre cineva ca e spumos, energic, … Avoir du peps Avoir de l’entrain, du dynamisme, de l’enthousiasme, de la vigueur, de l’énergie.”

Paleologu spunea ca “frica de a nu suferi il face pe om sa nu mai iubeasca.” De ce am ajuns aici? Ai avut un moment in care ai luat totul de la zero? Care a fost si care au fost pasii parcursi pentru a ajunge iar pe linia de plutire.

“Am luat-o de multe ori de la zero daca vorbim despre dragoste. Si nu mi-a fost frica niciodata. Am suferit, am jelit, n-am inteles, apoi am inteles ca nu e nimic de inteles in dragoste, am iesit la dans si am iubit din nou”

“Nu primul iubit conteaza, ci ultimul. Pentru a fi fericit trebuie sa ai mereu puterea de a o lua de la zero. Sa te indragostesti de fiecare data fara frica.” Imi place foarte tare treaba asta. Cum ai ajuns la vorba asta si cand ti-ai dat seama ca fix asa este in viata?

“Nu primul conteaza, ci ultimul, imi spunea mama mereu… legat de faptul ca e foarte important omul alaturi de care decizi sa-ti faci o familie. Iar asta cu indragostitul fara frica este ceva ce merita trait. Aveam prietene care spuneau ca nu vor sa se indragosteasca prea tare ca sa nu sufere. Dar eu nu stiu cum oare sa te indragostesti cu masura? Cum faci? Si de ce? Si de unde frica asta de durere din dragoste. Este foarte placuta si necesara si ea pentru suflet, asa cum este si dragostea.” La mine iubirea a venit mereu usor pentru ca imi place sa fiu iubita si sa iubesc si banuiesc ca asta transmit☺ Am trait povesti foarte frumoase si nu am avut parte de nicio experienta neplacuta. Poate am avut noroc sau poate am avut un instinct sa iubesc oameni foarte misto care ma fac sa ma gandesc mereu cu drag la ei si dupa zeci de ani. Trebuie sa ne traim viata foarte simplu.

Cum ai reusit sa faci asta?

N-am facut nimic in acest sens. Pur si simplu asa sunt. Imi place la tara unde miroase a balegar si fan cosit proaspat si imi place si la Paris sa beau o cafea la Carette. In egala masura. Iubesc Gradina Icoanei dar sunt atasata de stradutele mele care ma duceau din Iancului in Vatra Luminoasa, m-am operat la picior intr-o clinica din Viena dar am nascut doi copii la Spitalul Pantelimon. Nu trebuie sa ne punem standarde din care sa nu iesim sau sa avem idei preconcepute despre nimic. Fiecare loc, lucru, om, situatie iti aduce cate ceva daca esti atent.

Parteneri