Andreea Raicu este îndrăgostită din nou! Formează un cuplu alături de Matei Stratan

După mai multe relații nereușite cu bărbați celebri, Andreea Raicu a declarat recent că este din nou îndrăgostită, în viața ei apărând un nou partener. Aceasta nu a dorit însă să dezvăluie numele celui care o face fericită, însă este posibil ca „vizita nocturnă” la reședința unui milionar autohton să o fi dat de gol!

Recent, Andreea Raicu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că se declară îndrăgostită, renunțând în mod oficial la statutul de femeie „singură”. Aceasta a declarat că în viața ei a apărut un nou partener, care o face fericită, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii cu privire la „bărbatul misterios” care i-a furat inima.

Andreea Raicu, relație cu Matei Stratan?
Întâmplarea face însă ca vedeta să fie surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului acesteia, la puțin timp după declarațiile anterior menționate. Să fie sau nu o coincidență?

Andreea i-a făcut o vizită acestuia la ceas de seară, chiar la el acasă. Îmbrăcată într-o ținută sport și cu părul prins lejer, Raicu a fost fotografiată părăsind reședința lui Matei Stratan, în timp ce acesta a condus-o până la ieșire, informează Spy News.

Deși între cei doi nu au fost observate gesturi tandre, este posibil ca Stratan să fie bărbatul despre care vorbea Andreea? Există însă și varianta ca aceasta să fi făcut o vizită acasă râvnitul milionar doar în interes profesional. Vedeta și-a deschis numeroase afaceri pe numele ei, printre care și un bussines cu articole vestimentare și, de asemenea, Andreea oferă și cursuri de terapie, după ce s-a luptat mai mulți ani cu depresia.

Cine e Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea
Matei Stratan (33 de ani), supranumit în cercurile mondene “Mr. Cash” şi nu e greu să ne prindem de ce: familia lui are o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

Parteneri