Andreea Tonciu este în doliu: „Chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre”

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities trece prin clipe dificile și a povestit pe contul său de socializare ce s-a întâmplat.

Clipe cumplite pentru Andreea Tonciu. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities este devastată. Tânăra a dat vestea tristă pe contul său de socializare.

Andreea Tonciu și-a pierdut bunica duminică seară. Andreea Tonciu a postat o fotografie cu bunica sa, iar în dreptul acesteia a ținut să posteze un mesaj emoționant și totodată plin de durere după pierderea suferită.

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea si tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI . Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭😭😭😭😭, a scris Andreea Tonciu pe pagina ei de Instagram!

Imediat după ce a postat imaginea cu bunica sa, Andreea Tonciu a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe din partea fanilor, care au încurajat-o să fie puternică alături de familia sa, pentru a trece prin această încercare.

De altfel, mulți au observat că Andreea seamănă foarte bine cu bunica sa.

„Iubita noastră e intr un loc bun! / Sincere condoleanțe! 🙏/ Dumnezeu sa o Odihneasca !!! 🙏/ Condoleanțe familiei și Dumnezeu sa o ridice în împărăția cerului! 😢🙏”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de către Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, în doliu după moartea bunicii sale: “Am să te iubesc câte zile voi avea, iubirea mea bună” - Cancan.ro

Andreea Tonciu și-a mai pierdut un unchi, în urmă cu un an

Încă de când s-a lansat în showbiz, Andreea Tonciu a dezvăluit de multe ori că are o relație extrem de apropiată cu familia sa. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities mai are o soră, iar părinții și bunicii lor au făcut tot posibilul să le ofere o educație bună și tot ce au avut nevoie pentru un trai bun.

În urmă cu un an, și unchiul Andreei Tonciu a murit, iar vedeta și familia sa au suferit luni întregi din cauza acestei pierderi imense.

Parteneri