Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații după ce a fost internat în spital cu coronavirus: “Sunt cazuri foarte grave”

Cunoscutul prezentator a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și se află internat în spital pentru a ține infecția sub control. Și după ce s-au făcut tot felul de speculații privind starea lui de sănătate, vedeta a hotărât să vorbească despre cum se simte.

Andrei Ștefănescu, declarații exclusive de pe patul de spital! Ce spune artistul, după ce a fost confirmat cu coronavirus: „Nu este o simpă răceală”. Familia artistului se află în izolare la domiciliu.

După ce mai multe vedete au fost confirmate cu noul virus ucigaș care a decimat populația lumii, Andrei Ștefănescu vorbește despre felul în care se simte, la câteva zile bune după ce a fost testat poztiv.

„Am fost testat o singură dată. Trebuie să iasă două teste negative, trebuie să stau cel putin 6-7 zile până la primul test. Am deja 5 zile în spital. După rezultatele testelor voi afla dacă pot pleca acasă. Până atunci nici nu se pune problema. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat”, a declarat Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

În ceea ce privește tratamentul pentru coronavirus, prezentatorul spune că nu urmează nici un fel de medicație, datorită lipsei simptomelor. După cum se știe, pacienții tratați de Covid-19 primesc tratament în funcție de simptomele prezentate, în lipsa unui remediu exclusiv pentru tratarea infecției.

„Sunt pe lista celor cu Covid, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente, nu iau tratament. Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală, deși starea se poate degrada foarte ușor”, a mai continuat artistul.

De asemenea, Andrei a vorbit și despre familia lui care se află în momentul de față izolată în casă, fără însă vreun simptom specific infectării. Atât soția, cât și copilul lui Andrei Ștefănescu nu au voie să își părăsească domiciliul timp de 14 zile, până ce trece perioada de incubație.

Parteneri