Antonia se pregătește să devină mămică din nou, anunțul făcut de Alex Velea: “Ne bucurăm mult”

După ce ieri Alex Velea a postat o fotografie în care apărea un emoji cu o gravidă, astăzi, artistul a șocat din nou! Ce anunț a făcut? Antonia se pregătește să devină mămică din nou? Fanii sunt șocați!

Este vestea șoc a momentului! Antonia este din nou însărcinată? Artista și Alex Velea își țin fanii pe jar cu postările pe care le fac. Ieri, Velea a postat pe contul de Instagram o imagine cu silueta unei gravide, semn că iubita sa ar fi din nou însărcinată. Nici Antonia nu a stat ”cuminte” și, la rândul ei, a pus un filmuleț în care și-a înștiințat fanii că urmează să le dea o veste importantă!

Ce anunț a făcut Alex Velea, după ce a postat ieri silueta de gravidă?

În urmă cu puțin timp, Velea a postat un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor și le-a spus cât de mult se bucură! Pentru ce altceva, dacă nu pentru sarcina Antoniei, nu? Momentan, nici Antonia și nici Velea nu au confirmat nimic în mod oficial, ci doar au postat mesaje subtile legate de acest subiect.

”Mulțumim! Ne bucurăm mult! Vă super pup!”, a fost mesajul postat de artist în urmă cu câteva minute.

În urmă cu ceva timp, întrebați dacă și-ar mai dori încă un bebe, Velea și Antonia au declarat că le sunt de ajuns trei copii. Desigur că fanii nu au trecut așa ușor cu vederea postările artistului și în secțiunea de comentarii de la fotografii, Velea a fost întrebat dacă iubita sa este sau nu gravidă. Așa cum era de așteptat, cântărețul a ignorat comentariile!

Parteneri