Anunț Uluitor! România va putea redeveni Monarhie, ce spune Fostul Principe Nicolae al României

Fostul Principe Nicolae al României a declarat că speră ca nașterea primului său copil cu Alina-Maria Binder îl va aduce mai aproape de familia regală, afirmând totodată că ar fi posibil ca, în timpul vieţii lui, ţara să revină la monarhie.

El nu a dezvăluit sexul copilului, precizând că încă nu s-au hotărât ce prenume va purta şi nici când va fi creştinat, însă membri ai familiei regale vor fi cu siguranţă invitaţi la botez.

”Depinde şi de ce restricţii vor fi atunci din cauza pandemiei. Îmi voi invita familia şi sper că venirea unui copil ne va reapropia. Mi-aş dori să îi prezint copilului meu mătuşa şi unchiul, cred că ar avea multe de învăţat de la ei” – a spus el într-un interviu pentru Adevărul, potrivit News.ro.

Despre monarhie, el a afirmat că este „important să păstrăm vii memoriile regilor şi reginelor şi să continuăm valorile lor morale”.

”Eu cred că se poate ca în timpul vieţii mele România să revină la monarhie. Însă cred că noi toţi trebuie să vrem asta şi trebuie să fim uniţi şi să lucrăm împreună la acest deziderat”, a mai declarat prinţul Nicolae al României.

El s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder în 2018, la Sinaia. Nepotul regelui Mihai I a anunţat pe 1 iunie că soţia lui este însărcinată şi că urmează să nască în luna noiembrie.

Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

Parteneri