Apel disperat din partea unei mame! O tânără de 17 ani este de negăsit din 7 august: “A fost răpită!”

Elena Miruna Nemțeanu, adolescentă româncă, e dispărută în Italia de mai bine de o lună. Fata de 17 ani locuiește la Grosseto, împreună cu părinții și fratele mai mic.

Mama fetei este disperată și le-a cerut autorităților să dispună o anchetă pentru răpire.
Maria Mihaela: Este imposibil ca fiica mea să decidă să dispară așa. Tânăra a plecat de acasă în seara zilei de 7 august, în jurul orei 20.30, și, de atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea.

După săptămâni întregi în care nu și-a văzut fiica, mama acesteia a ajuns în pragul disperării. Nu este de acord cu varianta luată în calcul de poliție, că fata a plecat de bună voie, și le cere autorităților să deschidă o anchetă pentru răpire.

“Este imposibil ca fiica mea să decidă să dispară așa”, a declarat Maria Mihaela, potrivit publicației La Nazione.

Reamintim că Elena Miruna Nemțeanu a dispărut în 7 august, din locuința familiei situată în localitatea Grosseto din Toscana. Fata a plecat fără telefonul mobil, iar în momentul dispariției era îmbrăcată cu rochia din fotografia de mai jos.

Mama Elenei spune că fiica ei a mai plecat de acasă, după o ceartă. A dispărut o noapte, apoi s-a întors acasă.

“Poate că la început a plecat de bună voie, dar apoi s-a întâmplat ceva. Răpită?! Este posibil, vreau o anchetă adevărată!”, este strigătul disperat al femeii.

Oricine are informații despre Elena Miruna Nemțeanu, este rugat să sune la 112, la 0039 320 112 1282 sau să prezinte la cea mai apropiată secție de poliție.

Parteneri