Au murit împreună! Doi tineri căsătoriți din România au fost victimele dezastrului din Germania. Decizia care a costat-o viața pe femeie

Ionuț și Mirela sunt doi dintre românii care și-au pierdut viața pe o autostradă din Germania. Patru conaționali au murit, în total, în urma impactului devastator dintre un microbuz și un camion. Cei doi tineri erau căsătoriți de un an, iar femeia luase o decizie care a costat-o viața.

Pozele de nuntă ale lui Ionuț și Mirela, tinerii din Galați morți în accidentul din Germania Ionuț și Mirela erau căsătoriți de peste un an.

Teribilul accident a avut loc vineri după amiază, în apropiere de Padeborn. Cinci români se aflau într-un microbuz care a fost lovit de un TIR și proiectat în semiremorca unui alt camion.

Printre victime, se numără și un cuplu de tineri căsătoriți, care și-au găsit sfârșitul între fiarele contorsionate.

Cei doi călătoreau des între România și Germania, făcând transport de persoane și de mărfuri. În mod obișnuit, însă, Ionuț era cel care făcea acest drum. De această data, Mirela a vrut să îl însoțească, dorință care s-a dovedit a fi fatală, conform Observator.

Accidentul din Germania ar fi fost produs de șoferul primului TIR, înmatriculat în Suceava. Omul nu ar fi fost atent la un blocaj de trafic și ar fi intrat cu viteză în microbuzul care îi transporta pe români – și pe Ionuț și Mirela.

Parteneri