Autoritățile de la Viena au anunțat un atac terorist în cursul nopții , care s-a soldat cu 10 morți

Un incident armat a avut loc în această seară în Viena. Autoritățile au anunțat că e vorba despre un atac terorist. 7 persoane au murit, iar altele sunt luate ostatice într-un restaurant

Ieri seară un atac armat s-a produs în centrul Vienei, iar în urma acestuia mai multe persoane au fost uciase. Potrivit poliției, se pare că este vorba despre un atac la care s-a acționat cu o mitralieră asupra unei singogi!

Autoritățile au anunțat cu scurt timp în urmă că cel puțin șapte persoane au murit, iar altele sunt luate ostatice într-un restaurant!

Potrivit presei internaționale, atacul ar fi unul terorist, iar patru persoane ar fi deschis mai multe focuri de armă asupra oamenilor care se aflau în acele momente în centrul orașului, însă acest lucru nu a fost confirmat momentan de către autorități !

Unul dintre teroriști ar fi fost deja reținuți, iar altul omorât de către forțele de ordine prezente la fața locului, conform unei informații recente, dar încă neconfirmată de către autoritățile austriece.

Numărul morților crește

Sursele spun că ar fi vorba despre un comando de aproape 10 teroriști islamici care au vizat mai multe obiective evreiești din Viena!

Se pare că între timp numărul morților ar fi ajuns la 10, iar trei dintre polițiștii aflați la fața locului ar fi fost împușcați, iar unul dintre ai ucis!

Parteneri