Băiat de 21 de ani înjunghiat pentru că s-a uitat la iubita agresorului prea insistent

Un bărbat de 21 de ani, din Oradea, a fost înjunghiat în plină stradă, de un tânăr de 19 ani. Motivul? S-a uitat prea insistent la iubita agresorului. Victima a ajuns la spital în stare stabilă. A fost nevoie de mai multe ore pentru ca făptaşul să fie prins de poliţişti. Este acum arestat pentru tentativă de omor.

Scandalul s-a iscat în plină stradă. Bărbatul de 21 de ani se întorcea de la muncă, iar în drumul său a trecut pe lângă un cuplu. S-ar fi uitat prea insistent la tânără, iar însoţitorul acesteia a luat foc. Nu a durat mult până să înceapă bătaia.

Agresorul nu a avut nicio reţinere să scoată briceagul în plină zi şi l-a înjunghiat pe bărbat în zona spatelui. Criminaliştii au reuşit să identifice nu mai puţin de 13 urme de sânge la locul faptei.

George Sas, procuror: “Pe fondul unui conflict spontan iscat, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate două lovituri cu un cuţit tip briceag la nivelul hemitoracelui stâng şi flancului stâng, cauzându-i leziuni ce i-au pus viaţa în pericol”.

Agresorul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la faţa locului. Bărbatul înjunghiat a rămas în stradă, până la sosirea ambulanţei chemate de trecători. A ajuns la spital şi a fost stabilizat. Oamenii din zonă au rămas însă marcaţi de incident. Spun că nu se mai simt în siguranţă.

Martoră: “Foarte grav, foarte grav ceea ce se întâmplă. Nu este sigur nimic…”

Martoră: “În ziua de astăzi, cu tineretul de astăzi, nu se poate vorbi că vorbesc murdar şi flegmatic cu tine.” Poliţiştii l-au reţinut pe agresor după câteva ore. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor. Acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

Parteneri