Bănel Nicoliță a fost extrem de sărac, iar acum este unul dintre cei mai celebri fotbaliști din România

Bănel Nicoliță a ajuns de la sărăcie lucie să trăiască viața unui fotbalist celebru. Totuși, privind în urmă, sportivul mărturisește, extrem de afectat, că a muncit de la vârsta de șapte ani, căci nu avea ce mânca ori cu ce se îmbrăca.

Fotbalistul nu avea ce mânca și nici cu ce se îmbrăca.Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți foști fotbaliști ai Stelei. Sportivul s-a remacat imediat în lumea sportului și a reușit, de la copil care adormea flămând, să devină omul care acum îi ajută acum pe cei din satul natal să își urmeze visurile.

În cadrul unei emisiuni TV, fotbalistul a povestit, cu un gust amar, despre copilăria sa. Astfel am aflat că Bănel nu-și amintește cu drag de primii ani de viață, căci atunci a învățat ce este foame și cum este să nu ai cu ce te îmbrăca.

”Viata mea, până să mă apuc de fotbal, a fost tristă din toate punctele de vedere. Părinții mei munceau cu ziua și abia aveam ce mânca. Condițiile de acasă erau foarte grele. Nu ai ce să mănânci o seară și a doua zi trebuie să mergi la școală nemâncat. În prima zi de școală eu m-am dus îmbrăcat vai de mama mea și colegii erau toți eleganți, la cravată, costum. Din clasa I până în clasa a IV-a am mers cu adidașii rupți. Uneori îmi doreau și eu un tricou sau un suc ori o înghețată și nu aveam bani. Mergeam cu ceilalți copii la magazin și mă uitam la ei, în speranța că unuia i se face milă și-mi dă și mie, mi se rupea sufletul, dar nu aveam ce face”, a spus Bănel Nicoliță în cadrul unei emisiuni TV.

După aceste mărturisiri dureroase, fotbalistul a uimit pe toată lumea atunci când a declarat că a început să își câștige primii bani încă de la șapte ani.

”Bani câștigam de la 7 ani. Până la 15 ani am muncit la câmp, mergeam la fotbal și la școală, le făceam pe toate. Dar nu m-am gândit niciodată de ce unii au și eu nu am. Apoi pentru fotbal am lăsat tot în urmă, și familie și prieteni, și mi-am urmat visul. Fotbalul mi-a dat totul”, a mai mărturisit sportivul.

Parteneri