Bărbat împușcat mortal în București. Era violent şi înjunghiase un poliţist

Incident șocant, marți dimineața, în Sectorul 1 al Capitalei, în cartierul Pajura. Un bărbat a ieșit cu un cuțit la paznicul hotelului în care locuia. Acesta a fost împușcat mortal de polițiști. Ulterior, a fost stabilită identitatea acestuia. Agresorul a lucrat în televiziune, iar la începutul anului 2016 a intrat intenționat cu mașina în poarta Guvernului.

Poliția a fost solicitată să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-un imobil din cartierul Pajura. Un bărbat a devenit agresiv cu vecinii.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că bărbatul recalcitrant era înarmat cu mai multe obiecte ascuțite. În loc să se calmeze, a devenit violent și față de polițiști, iar unul dintre aceștia a apelat la armamentul din dotare și l-a împușcat. Au fost trase 6 gloanțe, unul lovindu-l în abdomen.

După ce a fost imobilizat, bărbatul a fost transportat la spital, însă medicii nu au reușit să-l mai salveze, anunţă Realitatea.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, de la Poliția Capitalei.

Parteneri