Bianca Drăgușanu a declarat că este pregătită pentru al doilea copil. Gestul care o trădează pe blondină

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton. Deși are o viață la care mulți visează, fiind de o frumusețe ieșită din comun și totodată foarte stabilă din punct de vedere financiar, focoasa blondină a declarat în repetate rânduri că ceea ce ar face-o să se simtă complet împlinită ar fi să devină mamă din nou.

De curând, Bianca Drăgușanu a oferit un interviu, în timp ce se afla la mare cu Alex Bodi. Atunci, vedeta a declarat că dorește să mai aibă încă doi copii, lucru care ar face-o extrem de fericită, căci nimic nu se compară cu rolul de mămică.

„Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-a dorit vreodată”, a spus Bianca Drăgușanu pentru o emisiune tv.

Gestul prin care blondina și-a pus fanii pe gânduri

Acum, Bianca Drăgușanu și-a pus fanii din nou pe gânduri. După această mărturisire, blondina a postat pe contul său de Instagram, mai exact la un InstaStory, un clip video amuzant cu un bebeluș, dovadă că iubește copiii și că declarația sa a fost i-a exprimat cu adevărat dorințele viitoare.

Vedeta vrea să-și facă o nouă intervenție

Chiar dacă are un corp și o înfățișare perfectă, Bianca Drăgușanu a dezvăluit faptul că vrea să-și facă o nouă intervenție. De această dată, blondina dorește să apeleze la ajutorul medicului pentru o modificare la nivelul nasului.

„Vreau și eu să-mi fac nasul. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie și eu vreau așa să fie mai mic, mai îngust, tot îi explic lui că nările ar trebui să aibă o formă astronomică. Chiar îmi doresc să-mi fac această rinoplastie”, a mărturisit vedeta în cadrul unei alte emisiuni tv.

Parteneri