Bianca Drăgușanu a fost surprinsă alături de iubitul ei, Alex Bodi cu ochiul vânăt și șchiopătând

Imagini exclusive cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, filmate aseară, la câteva ore după ce ieri s-a scris în presă speculația conform căreia Bianca a fost bătută.Bianca Drăgușanu a făcut ieri dimineață declarații șocante pe contul ei de Instagram, care i-au pus pe jar pe fani! Blondina a aruncat bomba în showbizz conform căreia ar urma să facă dezvăluiri incendiare și „să dea măștile jos”. În story, vedeta a mărturisit că va povesti toate dramele din viața ei, iar ceea ce lumea va afla va fi halucinant. Ba mai mult, deși diva purta ochelari de soare și mască de protecție, s-a putut ivi o umflătură la nivelul buzei, acoperită cu un strat mare de ruj.

La scurt timp, în presă a circulat speculația că Bianca a fost bătută, în urma unor imagini compromițătoare cu celebrul cuplu. Se putea observa cum diva ar fi fost învinețită la ochiul drept și șchiopăta puternic. Alături de ea era iubitul ei, Alex Bodi, care a ajutat-o să iasă din mașină si să se deplaseze până în casă.

Aseară, paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele celor doi și au surprins imagini în exclusivitate, la câteva ore după ce au apărut speculațiile din presă. Bianca Drăgușanu a reușit să meargă normal, fără a șchiopăta deloc, iar fața i-a fost acoperită de masca de protecție.

Alături de divă a fost și Alex Bodi, iubitul ei, care a fost lăsat în urmă să parcheze bolidul de lux. Blondina a așteptat pe troturar și i-a făcut loc iubitului să-și lase mașina, iar apoi au intrat împreună. Ulterior, cei doi au ieșit din clădire, în timp ce cărau mai multe pungi care nu păreau a fi prea ușoare pentru Bianca și au plecat cu mașina lui Alex Bodi.

Cum arată Bianca și cum se comportă Bodi

Contactați de reporterii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, atât Bianca, cât și Bodi au refuzat să comenteze zvonurile din presă. Diva și iubitul ei nu au oferit detalii și nu au confirmat speculațiile, însă nici nu le-au negat!

Ieri, Bianca Drăgușanu nu a mai făcut nicio declarație legată de informațiile șoc pe care ar fi vrut să le dezvăluie. Diva nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, după ce au apărut în presă imaginile cu ea, sugerând că a fost bătută.

Parteneri