Bianca Drăgușanu a plecat din țară la scurt timp după ce s-a despărțit de Alex Bodi

Nici nu s-a despărțit bine de Alex Bodi, căci, Bianca Drăgușanu deja a plecat din țară! Ieri, paparazzii Spynews.ro au surprins imagini exclusive cu diva sexy de la aeroport, în timp ce părăsea România! Pentru cine? Pentru Dubai! Nu, nu, pentru ce persoană ne referim! Ei bine, nici prin cap nu vă trece! Am aflat misterul deplasării vedetei!

Lung e șirul despărțirilor și împăcărilor dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. De mai bine de doi ani, cei doi reușesc să țină prima pagină a tuturor tabloidelor din România cu povestea lor de dragoste tumultoasă. Trecuseră doar două luni de la ultima împăcare, însă, blondina și afaceristul au aruncat din nou în aer showbiz-ul românesc, după ce, surpriză: și-au spus adio!

Pentru cine a lasăt Bianca România?
Ei bine, acest ultim ”adio” pare să fie definitiv, iar asta nu o spunem doar noi, ci acțiunile celor doi de imediat de după despărțire. Dacă Bodi a plecat din țară cu afaceri, blondina i-a călcat pe urme și a plecat și ea! Nu, nu cu afaceri, ci pentru a fi aproape de ”cineva”! Dar cine este acel cineva, ar fi întrebarea care stă acum pe buzele tuturor!

Mister elucidat! Dis de dimineață, blondina s-a filmat din holul hotelului de lux în care este cazată și le-a împărtășit fanilor motivul pentru care a plecat din România! Nu, nu este vorba despre niciun bărbat, ci despre o bună prietenă la care a mers pentru a-i fi alături la lansarea noului său parfum! Și dacă vă spunem că amica divei este una dintre bombele sexy ale României, ce mai spuneți?

Bianca: ”Nu ne-am văzut de foarte, foarte mulți ani ”
Ramona Gabor vă sună cunoscut? Exact așa! Ramona se pregătește pentru un eveniment important din viața ei, iar Bianca, ca o prietenă minunată, ce și este de altfel, a mers să o susțină. Bianca și Ramona încearcă să fie foarte discrete și, deși amândouă au postat imagini pe rețelele de socializare din același loc, au preferat să nu-și dea tag una celeilalte! Fetelor, fetelor, credeați că nu ne prindem?

”Sunt într-un loc foarte frumos. M-am întâlnit cu o prietenă dragă de-a mea, pentru care am venit special aici! În câteva zile urmează să-și lanseze un parfum! Nu ne-am văzut de foarte, foarte mulți ani și am stat puțin de vorbă și ne-am gândit că întâlnirea noastră ar fi una foarte constructivă și am dat o fugă până la ea să o văd, pentru că da, vreau să o ajut în lansarea parfumului ei!”, a zis Bianca pe InstaStory.

Parteneri