Bianca Drăgușanu nu are inhibiții și a arătat totul! Îmbrăcată într-o rochie ilegal de sexy

Bianca Drăgușanu a demonstrat încă o dată că nu cunoaște termenul de „inhibiții”! Frumoasa blondină este pusă pe distracție mai mult ca oricând, după ce, în urma despărțirii de la Alex Bodi, a dat fuga în luxosul Dubai. Îmbrăcată într-o rochie „ilegal” de sexy, diva le-a oferit bărbaților o priveliște de milioane atunci când și-a lăsat zona intimă la vedere!

Cine a spus că despărțirile te fac să suferi? Bianca Drăgușanu este dovada vie a faptului că o femeie poate să rămână puternică, chiar și după ce ea și iubitul ei au decis să se separe. Nu o spunem noi, ci aparițiile în care se afișează blondina, după ce ea și Alex Bodi au decis să urmeze, din nou, drumuri separate în viață.

Bianca Drăgușanu a plecat la Dubai, după despărțirea de Alex Bodi
În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România v-au prezentat în exclusivitate primele imagini cu Bianca Drăgușanu după despărțirea de afaceristul Alex Bodi. Deși nu a dat nicio declarație în acest sens, reacția divei s-a făcut remarcată în alt mod, aceasta făcându-și bagajele și plecând în Dubai.

Și dacă v-ați gândit poate că Bianca Drăgușanu a plecat pentru a suferi în liniște, ei bine, v-ați înșelat! De când a ajuns la destinația luxoasă, blondina postează foarte des, iar în toate fotografiile și filmulețele este toată numai un zâmbet.

Diva și-a lăsat zona intimă la vedere atunci când a făcut o piruetă, pe stradă
În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu a reușit să-și ia fanii din nou prin surprindere. Vedeta a îmbrăcat o rochie pe cât de sexy, pe atât de buclucașă, iar în timp ce mergea pe străzile din Dubai, diva și-a ridicat materialul pentru a putea face o piruetă, moment în care blondina și-a lăsat zona intimă la vedere, admiratorii văzându-i totodată și lenjeria intimă, de culoare albă.

Blondina și afaceristul și-au spus „adio” la doar două luni după ultima împăcare
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se potrivesc perfect zicalei „încurcate sunt căile dragostei”. De când s-au cunoscut, cei doi ba au fost împreună, ba s-au despărțit, de atât de multe ori încât admiratorii lor nu mai reușesc să țină minte numărul.

Bănuielile că Bianca Drăgușanu și omul de afaceri s-au despărțit din nou au apărut după ce focoasa blondă a anunțat la InstaStory că va face niște dezvăluiri incredibile despre ceva care „o apăsa”.

„Eu vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând. În momentul de față, mă apasă așa ceva, mă apasă că trebuie să vă spun adevărul. Adevărul pe care voi îl știați, îl bănuiați și pe care voi m-ați sfătuit de foarte multă vreme să vi-l spun și să mi-l asum”, spunea la acea vreme blondina.

Acestea au fost confirmate ulterior chiar de Alex Bodi, el spunând că diva este liberă să facă și să posteze ce vrea, pentru că lui nu i-au plăcut jignirile.

„Nu mai am ce să declar, nu este nivelul meu. Ea e libera să posteze ce vrea, nu mi-au plăcut jignirile”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Parteneri