Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat printr-un sejur în Maldive

Dulce-i împăcarea! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi demonstrează din nou că iubirea învinge orice obstacol! Au dat uitării orice scandal și orice ceartă și au dat fuga în Maldive, pentru a-și celebra cum se cuvinte dragostea!

Blondina și afaceristul, mai îndrăgostiți ca niciodată! Pe cât sunt de controversați, pe atât sunt de frumoși când se împacă. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot trăi unul fără celălalt, iar nu o spunem doar noi, ci zecile de episoade de împăcări și despărțiri cu care ne-au obișnuit de-a lungul timpului. După fiecare ceartă realizează că cel mai bine le este împreună și se arată mai îndrăgostiți ca niciodată!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ipostază demnă de invidia tuturor în Maldive
Așa au făcut și acum, când au dat fuga în Maldive pentru a-și celebra dragostea cum se cuvine. Deși în urmă cu câteva zile tabloidele de scandal din România susțineanu că afaceristul a desfigurat-o în bătaie pe diva sexy, se pare că totul a fost, de fapt, o mare minciună, iar cei doi se iubesc tot mai mult pe zi ce trece.

Au dat uitării orice scandal

Și cum doar alături de Alex Bodi se simte protejată, blondina nu ezită să posteze tot mai des fotografii în prezența bărbatului iubit. Așa a făcut și acum, la zeci de mii de kilometri de casă. Bianca și Bodi s-au fotografiat într-un restaurant de lux, din Maldive, radiind de-a dreptul din cap până-n picioare.

Blondina, într-o rochie superbă, roșie și cu un decolteu amețitor, iar Bodi, la patru ace, așa cum ne-a obișnuit mereu. Mai are rost să spunem că fericirea li se citește pe chip? Cei doi au dat uitării orice scandal și își continuă povestea de dragoste ruptă parcă din filme!

Parteneri