Bill Gates face declarații inedite cu privire la pandemie! Când se va finaliza vaccinul

Bill Gates a făcut declarații inedite, acesta a vorbit despre modul și momentul în care va lua sfârșit pandemia de coronavirus. Fondatorul Microsoft Corporation este de părere că viața își va relua cursul normal doar când virusul va fi neutralizat prin crearea unui vaccin eficient.

Miliardarul Bill Gates a vorbit despre criza sanitară actuală într-un interviu oferit postului american NBC. El susține că pandemia se va termina la finalului anului 2021, moment în care este foarte posibil să existe mai multe vaccinuri eficiente anti-Covid.

Numărul de noi infectări cu COVID-19 în țările europene crește de la o zi la alta, iar situația în alte părți ale lumii nu este cu mult mai bună. Cu toate astea, Bill Gates este sigur pe el și are destul de clar momentul în care vom scăpa de pandemie.

Miliardarul crede că vom avea un vaccin eficient peste un an.

În interviul acordat NBC, miliardarul a spus că omenirea va depăși complet consecințele noului coronavirus peste un an, la finalul anului viitor. Americanul are mari speranțe că acest lucru se va întâmpla datorită vaccinării, ce va deveni o realitate în acel moment, susține acesta.

„Singurul mod în care oamenii se pot întoarce pe drumul cel bun este de a obține un vaccin foarte eficient și accesibil”, a spus Gates la postul american de știri.

Potrivit Real Politics, Bill Gates crede că vaccinarea în masă va opri răspândirea infecției COVID-19 și va neutraliza boala la nivel global.

Parteneri