Bombă în Showbiz! Ruby a făcut pasul cel mare alături de iubitul ei? Primele imagini în rochie de mireasă

Nuntă mare în showbiz?! Cam așa ne gândim dacă vedem cel mai recent clip video postat de Ruby pe pagina sa de socializare! Vedeta a apărut în rochia de mireasă, iar în descrierea a ținut să precizeze că a spus ”Da”

În urmă cu doar câteva minute, Ruby a surprins pe toată lumea pe contul său de socializare după ce a apărut într-un scurt clip video de doar câteva secunde îmbrăcată în rochia de mireasă. Vedeta a ținut încă de la bun început să-și anunțe fanii că a spus ”Da”, iar acum noi stăm și ne întrebăm, să fie vorba chiar despre o căsătorie în adevăratul sens al cuvântului sau vedeta pregătește un nou proiect muzical, iar aceasta este tema clipului!

Totuși, la prima vedere chiar am putea spune că Ruby s-a căsătorit, iar asta o fac și urmăritorii săi de pe Instagram care imediat au ținut să o felicitate pe vedetă.

Imaginile de pe Instagram sunt cât se poate de reale, iar Ruby a apărut îmbrăcată în rochia mult visată de multe femei, cea de mireasă. Aceasta a ales o ținută extrem de sexy care să-i scoată în evidență trupul foarte bine lucrat, iar în brațe poartă un buchet de flori albe care se asortează cu rochia.

Din primele secunde ale filmulețului postat, vedeta pare să fie foarte fericită, iar acum așteptam ca aceasta să dea mai multe detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat și dacă într-adevăr acum a devenit soția lui Adrian, cel cu care are o relație de mai mult timp și cu care a mers chiar și în competiția de la Antena 1, Asia Express!

Ce spunea Ruby despre căsătorie!

Ruby și partenerul ei, Adrian, au o frumoasă poveste de iubire de mai bine de șapte ani. Cei doi se înțeleg extrem de bine, iar în competiția de la Antena 1 fanii au putut să-i descopere și mai mult și să afle cum decurge de fapt relația lor.

Aceștia au câștigat rapid simpatia și celor de acasă, dar mulți s-au întrebat și când vor face marele pas, acela de a se căsători. Atunci vedeta spunea că îl va face cu siguranță, însă atunci când va considera că e momentul potrivit.

Cu siguranță vor bate și clopotele nunții odată cu cele ale maturității, într-una dintre zile. Până atunci, noi ne iubim și cu acte în regulă, și fără. În prezent, cred că o căsătorie ne-ar face să ne simțim oameni mari peste noapte.”, spunea vedeta pentru Viva.ro

Parteneri