Bombă! Veronica este însărcinată pentru a doua oară. Viorel a dat vestea în Direct

Vestea momentului în showbiz vine de la Viorel Stegaru. Bărbatul din Blăgești a dat bomba la ”Acces Direct” și a anunțat faptul că Veronica este însărcinată pentru a doua oară.

Veronica este însărcinată pentru a doua oară.Viorel a dat vestea cea mare în direct.
Data de 8 octombrie pare că fie ziua bombă, căci soții Stegaru au spus că vor deveni părinți pentru a doua oară. Da, este adevărat! Dacă mulți spuneau că cei doi nu vor avea nicio șansă de viitor, iată că acum adevărul este altul.

Deși au părăsit Capitală și emisiunea ”Acces Direct”, soții Stegaru încă țin publicul cu sufletul la gură. Astfel că, în urmă cu doar câteva minute, Viorel a intrat în direct prin telefon și a dat vestea cea mare.

Atenție, Veronica este însărcinată pentru a doua oară, la o lună de zilede când s-a întors în Blăgești.

”Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, a spus Viorel la ”Acces Direct”.

După o asemenea vestea, telespectatorii, fanii, dar și Mirela Vaida, roți au rămas șocați, însă ce poate fi mai frumos dacă nu un copil.De asemenea, după marea veste, Viorel a dat asigurări că se va întoarce în București, atât el, cât și soția sa, căci acum s-au împăcat și cu părinții lor, iar situația familială este una excelentă.

”Mi-e dor de București și de Acces Direct, dar stați liniștiți că o să venim”, a mai spus Viorel.

Parteneri