Brigitte și Florin încearcă din răsputeri să devină o familie. Iar pentru acest lucru fac sacrificii mari

De ce Brigitte si Pastrama fac sex de 3 ori pe zi? Pentru ca bruneta il iubeste pe Florin atat de mult incat vrea sa il faca tata cat mai curand. Cei doi au vorbit despre dorinta arzatoare de a deveni o familie, inca de pe vremea in care erau impreuna in Ferma 2019.

Si se pare ca, dupa ce au parasit ambii competitia, s-au pus pe treaba. Brigitte si Pastrama fac sex de 3 ori pe zi in speranta ca aceasta va ramane insarcinata. In plus, cei doi au marturisit ca dupa nunta merg direct in luna de miere. Acolo vor face si mai mult sex, in speranta ca se vor intoarce 3 din vacanta.

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă la Pro tv.

„Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a recunoscut Brigitte Năstase despre perioada in care era cu Ilie Nastase si facea sex des.

Brigitte si Raluca Podea, fata in fata pentru prima data

Au stat la cativa metri una de alta si s-au ignorat cat de bine au putut, dar era evident pentru toata lumea ca tensiunea din aer atinge cote alarmante. Brigitte si Raluca Podea, fata in fata pentru prima data! Dupa ce s-au duelat indirect prin declaratii taioase, iata ca Brigitte si Raluca Podea, actuala sotie si fosta logodnica, s-au intalnit la un eveniment monden.

Parteneri